Kumppanimme

Kumppanuuksien ja verkoston voimaa ja joustavuutta

Oleellinen osa toimintaamme on, että tarjontamme laajenee kumppaniemme ja verkostojen avulla, aina asiakastarpeen mukaisesti.

Yhä harvempi meidän toimeksiannoistamme perustuu pelkästään meidän omaan osaamiseemme, asiakastarpeen mukaan tarjontamme laajenee kumppaniemme ja verkostojen avulla.

Verkottunut toimintatapa on tätä päivää. Parhaat osaajat löytyvät yleensä pienistä yrityksistä. 3KK:n palvelumalli on koota ja johtaa osaaminen asiakkaan tarvetta vastaavaksi projektiksi tai jatkuvaksi palveluksi. Tämä osaamisen orkestrointi on asiakkaalle läpinäkyvää, eli kumppanimme toimivat projekteissa kuten omat osaajamme.

Alati kasvavasta verkostostamme löytyy syvää osaamista tarpeeseen kuin tarpeeseen.

ATRAIN ryhmittymä

”Mitä pienet edellä, sitä suuret perässä”

Atrain -verkoston kantavana ajatuksena on: ”Käytännön kokemus projekteista on osoittanut, että monesti alan kaikista parhaat ammattilaiset pienemmistä ICT-yrityksistä. Ryhmittymällä on käytössään useita satoja ICT-ammattilaisia. Me rakennamme joka päivä digitalisointia – yhteiskunnalle palveluita ja yrityksille uutta liiketoimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme ketterämmin, joustavammin, yrittäjähenkisesti ja asiakaslähtöisesti.”

Atrain on näiden pienten yritysten verkosto, joka on osittanut toteutus voimansa lukuisissa hankkeissa ja ATRAIN -verkosto on Hanselin ICT-puitesopimustoimittaja usealla osa-alueella.

Datalatu Oy

ICT-ympäristö, johdoista johtamiseen, tilapäisesti tai pysyvästi.

Yhteistyökumppimme Datalatu Oy:n kanssa toteutamme organisaation pysyviä ja tapahtumien ICT-ratkaisuja.

Yhteinen osaamisemme kattaa hankinnan koko kirjoin, ratkaisujen suunnittelun, mahdollisen kilpailutuksen, eri osapuolien yhteistyön orkestroinnin, vuokralaitteet ja käytön aikasen valvonnan sekä poikkeamien korjaamisen.

Merkittävin yhteinen referenssimme on Lahti Events Oy perusratkaisut ja vuoden 2017 hiihdon MM-kisojen ICT-ratkaisut.

Fordione Oy

 

Fordionen hallinnollisentietoturvan ja tietosuojan osaaminen on käytettävissämme toimeksiannoissamme.

TIETOTURVALLISUUDEN TOIMINNANOHJAUS™

Fordione Oy on kehittänyt markkinoiden tehokkaimman tuotteistetun palveluratkaisun tietosuoja-asetuksen vaateiden täyttämiseksi. Sen avulla syntyy myös osoitusvelvollisuuden toteuttava tietotilinpäätös

Joustavuutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta ratkaisu soveltuu kaiken kokoisille organisaatioille ja se on markkinoiden helpoin ja kustannustehokkain tapa varmistua GDPR:n vaatimusten täyttämisestä.

  • Ottaa kantaa tietoturvallisuuden ja dokumentaation tasoon
  • Käy lävitse kaikki henkilötietoja käsittelevät prosessit ja tietojärjestelmät.
  • Ottaa kantaa henkilötietojen käsittelijälle ja alihankkijoille asetettaviin vaatimuksiin.
  • Tuottaa tietotilinpäätöksen

Havalcon Oy

Mikään muutos ei ole loppuun viety ennen kuin muutoksen kohteena olevat ihmiset ovat muuttaneet toimintatapansa.

Havalcon Oy on erikoistunut HR-osaamiseen ja Havalconin osaamista käytetään projekteissamme, kun HR-kysymyksiin pitää hakea vastauksia.

M-Files Oy

Älykästä tiedonhallintaa. M-Files tarjoaa tehokkaita ohjelmistoratkaisuja älykkääseen tiedonhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja.

M-Fiels projekteissa meidän osaaminen hyödynnetään tyyppillisesti aikaisen vaiheen vaatimusmäärittelyssä, miten liiketoimintaprosessit ja tekniikka liimataan toisiinsa. Meille on kertynyt useasta projektista osaamista M-Files teknologiasta ja sen hyödyntämisestä liiketoiminnan prosessien tehostajana. M-Filesin käyttöönotossa on tärkeä hyödyntää jo olemassa olevaa osaamista, miten parhaiten saadaan järjestelmä organisaation hyötykäyttöön.

Meillä on M-Files kumppanuus -status, joten projekteissamme on käytettävissä viimeisin tieto tuotteesta ja sen kehityssuunnista.

Storage-IT Oy

Storage-IT:n palvelut ovat käytettävissämme kun tarvitsemme syvempää M-Fiels osaamista tai toimeksiantoon liittyy tiedon varmistuksen tai konesalipalveluiden tarpeita.

Storage-IT palvelut ovat:

  • Varmuuskopiointiin EASY Varma. Varmistuspalveluita yksittäisistä työasemista aina konesalaihin asti.
  • Toiminnanohjaukseen M-Files -pohjaiset EASY Toimi -tuotteet ja räätälöidyt ratkaisut
  • Pilvipalveluiksi EASY Pilvi, suomalainen pilvipalveluratkaisu.

Suomen Hankintajuristit Oy

Asiat kannattaa tehdä kerralla oikein, varsinkin juridiikka. Hankintajuristit varmistaa että hankinnat tehdään hankintalain mukaisesti.

Ratkaisujen kilpailuttaminen on työläs ja monipuolinen projekti. Varsinkin julkisissa hankinnoissa pitää olla erityistä osaamista Hankintalaista ja siitä miten hankinnat kilpailutetaan Hankitalain mukaan.

 

 

Yoso Oy

Kovan tason arkkitehtuurisuunnittelua ja avoimen lähdekoodin osaamista.

Yoson osaamista käytetään kun tarvitaan erityisosaamista avoimen lähdekoodin tai palvelupohjaisista ratkaisusta.